ssssaaa kurat kui vägev!

teisipäev, 10. juuli 2007

bonne nuit!

heihoo, heihoo.
naatuke siis niisama eluolust ka. Siin k6ik s6idavad mingi yhtede ja samade autodega, mida Annu totaalselt vihkab. Autoks on siis Renault Twingo ( vist oli siuke kirjapilt). Ja igakord kui yks siuke m66da s6idab, siis Anni l2heb suht kettasse. Siis peale Renaultide on siin ka suht palju egoistide autosid, mis on nagu k6ige h22letajavaenulikumad autod maailas; sest neil on aint kaks istet. Kunagi me saame nende autode margid ka teada ja siis ytleme teile ka.

Ahjaa, kui siia saabusime ja Pierre meile ekskursiooni korraldas siis sujuvalt liikusime k88gikappi kus k6las lause "and here are my little plants..". Ja mis te arvate mis seal kasvas? :D

Liiklus on sii neriti hull. K6ik l2hevad siis yle tee, kui tahavd ja seal, kus tahavad. Foorid oleks nagu t2navakaunistused ja kui me liigume linnas koos PJ ja Julianiga v6i Michaéliga, sisi see on nagu eriti hull, sest minu jalg lihstalt ei suuda astuda seal kohas yle tee, kust nemad tahavd minna. See on nagu mingi tohuvabohu :D

aga Lyon oma purskkaevude ja j6gede ja sildadega on lihstalt maailma ilusaim! ja ma nii v2ga tahaks pilte yles panna, aga anni j2ttis digika juhtme koju :S ja nyyd ma poen kuhugi maailma parimale r6dule koos oma veini ja suitsudega! :)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kle jätab nyyd autod rahule las nad olla selles mõttes et äkki teie ei meeldi neile ka pleks ka ime sest see veic olete liiga specialid nende jaoks samas kui te nagu hipid välja hakate nägema siis mul ideepoolest pakkumine et pange prantsuse purpurpurrr peale et see peaks nagu suht tõhus olema vms.

naabri wifit teile sinna sammusesse.

Anonüümne ütles ...

ahjaaa unustasin yhe asja mainimata

olege naised!

Elina ütles ...

tra triinu, sa oled t2iesti ebardpiff oma alasti nahkhiirtega :D