ssssaaa kurat kui vägev!

esmaspäev, 16. juuli 2007

Eelmise postituse lõpu sõi siis blogger ära. Nii et püüan sealt kuskilt kaugelt veel midagi meelde tuletada.

Lyonis käisime siis veel bellecouri väljakul, mis peaks olema üks suurimaid väljakuid euroopas :) juhuslikult leidsime ka ühe kahest suurimast shopingtänavast ja see leid ajas mind ikka suht ketasse, sest kõik asjad olid niiiiiiiiiiiiii odavad. Nägime ka kõige armsamat tänavamuusikute perekonda, valge mees, must naine ja mulatt väike poiss. tegid siukest reggae muusikat ja ma lihtsalt oleks võinud sinna igaveseks jääda :)

Õhtul oli meil "pidu". PJ sõbrad tulid meile ja pidime välja minema. Tegid seal ühe pudeli õlut ja läksime siis kuhugi pubisse. Ja siis tuli parim osa: 15 minutit olime olnud ja siis öeldi et pidu läbi, lähme koju. Oi kuidas me siis naersime. Nagu selline pidu oligi, et tüübid vahtisid kuuekesi ümber ühe õlupudeli, sisi läksime pubisse ja tegime kaheksa peale 2 kannu õlle. suht huumor.

Järgmine päev oli meil siis teine pidu. Läksime Loici juurde, kes tegi meile süüa, mis oli ülinjämmm! öösel läksiem linna ka :) metroos otsustas Loic teha inimestele selgeks et Anni on tegelt Phoebe ja kummaline ol isee, et inimesed ei vihastanudki, kui mingi purjakil noormees nendega jaurama hakkas. Kõik naersid ja olid sõbralikud :) Öösel kell kolm hääletasime linnast koju ja kujutage ette, kõik autod pidasid kinni ja küsisid kuhu me tahame. Lõpuks üks kutt võttis peale ja viis maja ette ära :) Mis oli tegelt suht hull, sest meid oli ikkagi neli inimest.

Ahjaa, ja see oli veel see õhtu kui me tegime inimestele selgeks, et me oleme lesbid. Üks noormees (nimesid me ei nimeta) vajus kohe ikka väga näost ära :D ja õhtu lõpuks veel solvus ka me peale :D

HOmmikul hakkasime siis Cannesi poole liikuma. eriti kaugele ei jõudnudki, ühte pisikesse linna nimega Ville de Vif, kus magasime lihtsalt pähklipuu all. Kusjuures tol õhtul algasid need prantsuse revolutsiooni aastapäeva pidustused ja ilutulestikku lasti minu arust lihtsalt terve igavik. Ja see oli äge, et saime endale tee peal siuke uue "isa", kes keelas meil edasi hääletada, sest pimenema hakkas ja andis veel Provance'i kaardi ka meile :)

Uue hommiku saabudes üritasime siis taas Cannes'i saada. Esimene katse lõppes Sisteronis ja sealt edasi saime juba ühe ägeda tsehhi seltskonna peale. Sõitsime läbi mägede, nautisime vaadet ja juba kuskil 2-3 ajal päeval olimegi Cannes :)

Cannes ostsime kõigepealt süüa, istusime jahisadamasse maha ja pahandasime üksteise pihta. Ja pärast seda ma olen miljon korda mõelnud, et jumal tänatud et mul sisi paha hetk oli ja et ma mölisesin. Ja jumal tänatud, et annil mõistus peas oli ja et ta sinna istuma ei jäänd. Sest tänu sellele kõigele me jõudsime maailma parimate kodupalmide all, kus kohtasime maailma parimaid tsehhe.

Esialgu kui neid nägime, siis nad magasid. Mõtlesime et viskame ka magama. Magasimegi. Ja kui üles ärkasime, siis .. see pilt jääb vist eluks ajaks silme ette. Nad lihstalt olid seal ja sõid baquette :) ja nii meie tutvus alguse sai. ja ümber baquette'ide keerles see tutvus ka edaspidi. Nad tegelt on Leedu juurtega õde-venda, aga elavad tsehhis. Esimene õhtu otsustasime siis kohe tutvuse tähistamiseks või ükskõik milleks neli pudelit veini osta ja õhtul ehk pidustusele minna :) Tõmbasime siis natuke veine sisse ja siis öde-venda ytlesid et tegelt neil oleks vaja raha teenida ja et nad tahaks jahisadama ees väljakul ühe tuleneelamis-keerutamis-viskamisshow teha ja et kas me saaks neile raha korjata. Muidugi olime nõus! Üpris naljakas oli, aga hakkama saime :) saime veel shveitsi pihvidega kokku ja keerasime randa magama ära :)

Kommentaare ei ole: