ssssaaa kurat kui vägev!

pühapäev, 22. juuli 2007

Elina puldis.
Statistikast ka nats. Üleeile jaurasime teedel-autodes kokku mingi 12h, öösel magasime kuskil Prantsusmaal, Nancy kandis tanklas. Anni magas belglaste autos, ma õues. KOkku sain mingi 4h und. Siis jaurasime teedel 23h, kõik Prantsuse, Luksemburgi, Saksa, Tsehhi tanklad ja öösel siis 3h und ja uues tanklas mitu tundi jauramist. Kusjuures täna keerasime lihtsalt üks hetk keset päeva ühe kuuse alla mitmeks-mitmeks tunniks magama. Ja nüüd oleme siis Tõnu uneaja täissaamist oodanud. Kell 12 pannakse Mäkk kinni ja siis plaanime laste mänguväljaku muruvaiba vallutada, aga sinna on veel peaaegu tunnike aega. Vahepeal kui tahame Mäki wc-d külastada, teeme näo nagu vaataks midagi ja siis küsime lolle küsimusi, aga midagi ei osta.

22.juuli. hommik pool seitse.
Olem lõpuks POOLAS! Kujutage ette, et isegi POOLA üle võib rõõmu tunda. Oleme mingi üks kilomeeter piirist, istume ja naudime seda, et Poola rohi ja metsad näevad välja nagu kodumaa omad. No nüüd tuli piirivalve ja küsis passi. No mida fakki?! Jep, meil on siuke põgeniku kleeps otsaees. Igatahes:

Eile ostsin Tsehhi tanklast süüa
ja müüa
unustas mu moosipallikesed sisse lüüa

Aga selleks ajaks kui ta selle avastas, oli kaardimakse juba tehtud ja kun ta inglise keelt ei osanud, siis ei hakanu jaurama ka. Tegin lihtsalt sorri-sorri nägu. Nii et sain kaks tasuta moosipallikest. Aga sellega mu tasuta asjade seiklused alles algasid, läksime mäkki ja tahtsime kohvi osta. Tsehhi raha meil ei olnud aga kutt ütles et eurodega saab ka maksta. Ma võtsin siis 50-se välja ja tüp naerab ja ütleb, et kohv on üks euro ja ülejäänud 49 saan ehhi rahas tagasi. JAsiis teeb mulle hoopis tasuta kohvi ilma et ma üldse jõuaks reageerida. Mingi hetk kui inimesi vähemaks jäi, allutasime siis laste mänguväljaku, kus oli maailma parim feik muruvaip ja väike hiirepoiss/tüdruk siblis ka seltskonna mõttes ringi.

NB!Tankla PIMP ja naised :) (Selle koha oli Anni kirjutanud. ii et siinkohal peaks rääkima, et seal tanklas sebisid ka kaks ehtsat litsi ringi, odavates kaltsudes, poolalasti ja neil oli isegi PÄRIS EHTNE PIMP!! Vahepal tekis isegi väike hirm, et äkki nad peavad meid kokurentideks ja teevad öösel vagaseks vms :D)

Millalgi öösel hakkas jälle vihma sadamaja vrjusime mäki varikatuse alla. Võrratu oli kuulda ja näha seda vihma, aga mitte tunda. Kusjuures enne veel jaurasime magamiskottide sees nagu suslikud mäki juures, et veenduda et see ikka kinni on ja et kedagi pole. nii me siis lamasime seal oma magamiskottidega ja ma kirjutasin justaitäh-kirja mäki töötajatele, kui nurga tagant astus üks neist tasuta kohvi kuttidest välja. Koos oma homiega, keda olime ka varem juba näinud. Hakkasime kõik lihtsalt täiega naerma. Kutid tõid veel seest kohvi ja nii me saimegi endale veel ühed toredad Tsehhi sõbrad juurde :)

Kommentaare ei ole: