ssssaaa kurat kui vägev!

teisipäev, 10. juuli 2007

Igasugused uitm6tted

Siiani oleme bloginud rohkem syndmustest, thaks siia tuua ka meeleolu ja 6hustikku.

Enivei, korteriomanikud on t88l, meil v6tmed ja v2rgid ning tsillime siin. Hommikul avastasin kotist mp3-e ja kohe t6mbasime lood siia arvutisse (eesti omad ka, eesti omad ka!) ning keerasime k6llid yle v6lli. Sitaks hea ja ma praegu yyrgan kaasa looga "You better stop".

Igatahes meil v2ga tsill. Hommikul j6ime veel sellel suurep2rasel r6dul suure tassi kohvi.

Te vist m6tlete, et me oleme pruunid ja nii (noh, minu puhul v2hkpunane), aga kahjuks on meil prantsusmaal olnud ainult 1 ilusa ilmaga p2ev. Koguag sajab vihma ja p2ikest pole veel saanud v6tta. Aga ilmateade annab lootust! Eriti, kui liigume l6unapoole.

Liikudes nyyd natuke ajas ( ja ka geograafiliselt) tagasi... Igatahes l2bisime Euroopa nii, et meil olid riikide kaartidest vaid L2ti ja Poola omad :D Aga 6nneks olid enamikel autojuhtidel kaardid olemas. Nii siis sai neid j2lgitud. Yks oluline m2rkus veel: lihtsalt paneb imestama, kui head autojuhid meid peale v6tsid. P2ris paljud kraamisid pool aastat oma autot, et me oma asjadega ikka peale mahuks. Haa, yks oli veel selline eriti huvitav pihv, kes oleks nagu oma autos elanud.

Ja nyyd... Tulevased trippijad! Mida rohkem keeli oskate, seda parem. Aga tegelikult saab hakkama ka inglise ja vene keelega. Kuni Poolani saime vene keeles asjad aetud (kuigi poolakad eriti midagi peale poola keele ei r22gi) ning Saksamaal ja Prantsusmaal inglise keelega. Ja kui juht ei r22gi midagi peale emakeele, saab ikkagi hakkama! :)

Ahjaaa... On oht kaotada ajataju. Me n2iteks vahepeal ei teadnud enam, mis p2ev on :D Eriti kui blogger viskas segast ja lykkas koguaeg kuup2eva 1 v6rra edasi!

PS! See krdi prantsuse klaviatuur on ikka paras kirves

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ei, ma arvan ikkagi, et te olete hullud :D
ootan uusi postitusi :)

kirss

Anonüümne ütles ...

hullud... see ei kõla hästi. hulljulged! vot!

kirss