ssssaaa kurat kui vägev!

esmaspäev, 9. juuli 2007

J6udsime Lyoni ja eesm2rk nagu t2ideetud. Aga ..... Polnud kuskil 88bida, sest polnud v6imalik kuidagi PJ-d k2tte saada. Lyon selline tore linn, inimesi peaks olema umbes sama palju, kui Tln-s. Toretsev arhitektuur, purskkaevud, kohvikud, restod, sigin-sagin. Tegime pildikesi ka.

Linnas on 2 suurt j6ge ning yhe 22res on selline lahe noorte h2ngimiskoht. Veega suht kohakuti on trepid, kus saab niisama istuda. Nii me siis passisime seal ning ma kujutasin peaaegu ette, kuidas me 88sel seal magame ning korda-m88da kotte valvame. Siiski hakkasime edasi liikuma, et leida m6ni mitte nii avalik koht magamiseks. M88da j6e22rt liikudes leidsime linnakaarte ning m6tlesime, et otsime sealt m6ne kaugema pargi, kus magada.

Passisime kaarti ja arutlesime, kuni meieni s6itis yks rattaga kutt ja kysis inglise keeles, kas me oleme eksinud. Siis ta aitas meil kaarti tsekkida ja selgitas, et me ei saa pargis magada, sest 6htuti véravad suletakse ning valvurrid alustavad oma t88d. Me jaurasime ja jaurasime, kuni ta l6puks pakkus, et v6ib meile 88maja anda. J2ttis yldiselt v2ga ohutu mulje ja r22kis meile, et oli ise ka kuskil Taanis ja Iirimaal suht sarnases olukorras olnud. Enivei l2ksime siis tema juurde. Selline v2ga lahe katusekorter oli; it had spirit. Igatahes Michaél elas koos Sebastianiga, kes teeb elektromussi ja 6pib filmindust. Nii me siis saimegi endale 88maja Lyonis ja toredad s6brad. Nad olid prantslaste kohta p2ris hea inglise keele oskusega ja yldse maruvahvad kutid. J6ime Vana Tallinnat ja veel mingit jooki ja r22Kisime juttu peaaegu hommikuni. J2rgmisel p2eval passisime suht niisama, r22kisime veel igasugu asjadest, p6hiliselt poliitilistest systeemidest ja Eesti ja PRantsusmaa erinevustest. 6htul hakkasime mingit alkoholim2ngu m2ngima ja j2ime k6ik suht purju. Seal korteris oli siuke maru2ge aken, kus sai istuda, lihtsalt linna vaadata ja ennast maailma k6ige mugavamalt tunda. T2na hommikul pidime tegelt hakkama Monaco ja Roquebrune poole liikuma aga suutsime vaevu-vaevu l2bi une Michaélile 6elda, et me ei jaksa t6usta. Ta l2ks siis t66le 2ra ja me magasime edasi. Kui yles 2rkasime, oli ta meile hyvastij2tu kirja j2tnud. Korjasime siis oma 14 asja kokku ja tulime tumea. Nyyd oleme oma lemmiksilla Quillotiere juures ja ootame et kell 7 saaks, et PJ`ga kohtuda :)

PS! Prantsuse naised ei ole yldsegi stiilsed ja k6ik kannavad siin mingeid kummalisi parfyyme, aga muidu see on sitaks ilus linn ja sitaks hea on ikkagi olla! ja niii suur katsi ja mari igatsus on, et ei teagi kudias veel need kolm p2eva yle elab. sorii kirjavigade p2rast aga siin teine klaviatuur ja poel aega parandada, netiaeg kohe l2bi

Kommentaare ei ole: