ssssaaa kurat kui vägev!

kolmapäev, 11. juuli 2007

Maksuamet teatab: arvete6iendused

Tunnete kogu eelnevate p6lvkondade h6llandust?

Enivei. Paljudest MSN-i vestlustest on v2lja tulnud yks oluline asi. Nimelt arvavad vist paljud, et me tulime siia mehi sebima ja v2rki. Aga ei, kordan kohe yle. Me ei tulnud ratastel veerevate reisikohvritega, mis t2is klubiriideid ja kingi, kilo kosmeetikat ja kyyneproteese pole meil ka ega midagi. Me tulime h22lega l2bi Euroopa, seljakotid seljas ning oleme reisi kestel v2lja n2inud nagu r2pased hipid. Meie reisi eesm2rk on TRIPPIMINE, mitte prantsuse meestega sebimine. Nad ei ole meie jaoks isegi ihaldusv22rsed mitte. Ja meil on kaks v2ga head moodust nende eemale peletamiseks/ esiteks, nagu te k6ik juba teate, me oleme lesbid. ja teiseks, meil on yks pikk sai, millega saab konkreetselt neid eemale peksta :D Ja kui kunagi peaks tekkima yks selline moment (mida KINDLASTI ei teki), et keegi on natukenegi sympaatne, siis meid seovad lubadused meile endale, yksteisele ja teistele eestlastele, et me tuleme tagasi ilma laste ja kihlas6rmusteta. Ja k6ige l2hemale, mis nad meile saavad tulla, on need kuradi prantslaste p6semusid :D

Ja miks me julgesime minna nende Maroko affidega hotelli? Sest vaadake, nad ei olnud ei psyhhopaadid ega ka konkreetsed perverdid. Neil on lihtsalt teistsugune maailm, nad avaldavad oma sympaatiaid natuke tugevamalt kui eestlased ja nagu n2ha, siis meie konkreetsest "EIst" t2iesti piisas. Ja pealegi, me teadsime, et v6ime iga kell toa ukse lukku keerata v6i minema k6ndida.

Miks me l2ksime mingi v66ra prantslase juurde? Sest ta oli b2ckbager, h2belik, tagasihoidlik ja ohutu. Ja see naiste kuues meel ei eksinud, usume ikkagi oma sisetunnet ka ning kui punane ohutuluke syttib, tegutseme vastavalt sellele.

Praegu on teile siit blogist ja meie juttudest j22nd yhtlaselt mulje, et me oleme k6igeme avatud olnud ja k6igiçga kaasa l2inud. Aga uskuge, on olnud autosid, mis peatuvad ja me vaatame yksteisele otsa, ykskord anni isegi ytles "eriti kahtlased kutid", siis jaurame neile midagi ja ei istu sinna. On olnud kutte kes tulevad t2naval ja kysivad kas me tahame nendega juua. Ja me oleme 6elnud ei ja siis eesti keeles edasi jauranud.

Nii, et palun l6petage see kondoomidest r22kimine 2ra, sest me aus6na omame mingit ohutunde piiri ja meil on juba eesti mehigi kahepeale liiga palju. so, no worries plz.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

ma nägin unes, et vaatasin teie blogi ja siis oli teil mingi 1365 kommentaari. :)