ssssaaa kurat kui vägev!

kolmapäev, 4. juuli 2007

Lietuvas kitsauskas

Nonii, b2kk. Annil j2i enne pooleli, kuna vihma hakkas tibutama. Aga mina kirjutan nyyd raportit hoopis uuest kohast: Statoili wc p6randalt. Vérk nimelt selles; et maandusime kuskil leedus Statoili taga ja otsustasime siia magama j22da, aga kella kahe ajal 66sel hakkas siukest vihma sadama, et me magamiskottides lihtsalt voolas vesi. egas midagi, evakueerusime statoili. avastasime et Leedu statidel on 6ues eraldi sissep22suga wc-d ja maandusime siia. riputasime oma "voodid" (loe:magamiskotid) kuivama ja istusime p6randale maha. anni magab nyyd, mina tegin igast muid p6nevusi, nagu jalgade pesemine, kulmude kitkumine, k2te kreemitamine jne. Aaaaa! Ja muidugi Vana Tallinnat ka! Kusjuures alguses me kysisime statoilist, kas me v6ime seal sees h2ngida ja meil isegi lubati, aga mind veits h2iris et Leedu politsei seal lehte luges nii et tulime siia. Kujutan juba ette, kuidas siis kui statoil tyhjaks l2heb yks myyja kysib teiselt:"where did those two fucking hippies go?" no igatahes kaks tundi juba istutud siin, kui valgemaks léheb; ajan anni yles ja t6mbab slovakkiasse 2ra (kui j6ud enne otsa ei saa ja autos t2iega nokkima ei hakka)

PS! v2ljas on kaks nummide kardinatega eesti rekkat ka ja mingi 66sel jaurasime ka eestlastega, nii et hemingwayl oli 6igus: iga statoili taga on V2HEMALT kaks eestlast.

PPS! riided on K6IK (ka need mis kotis on!) l2bi ligunenud, tahaks kohe teise arnoldi kombel laulda: "vihmapiisk on véike ja kui ta kukub p2he, siis haiget ta suuremat ei tee!"

PPPS! ja kuskil siinsamas on veel yks kits kes m6kitab kauguses ja t6lkes on see umbes nagu: lietuvas kitsauskas

1 kommentaar:

Kerstin ütles ...

vesi on märg ma tean, a minu rõõmuks olete te juba Prantsusmaal, nii et nautige suve!